Wednesday, 15 August 2012

Kapsels Zomer 2013

Kapsels Zomer 2013: Hoewel de zomer lijkt het zo ver weg het zal kruipen op ons voordat we het weten en het is belangrijk om nu plannen voor de beste kapsels voor de zomer 2013. Het is altijd een goed idee om je look te plannen voor het hele jaar, zodat je niet de fout maken van het snijden van al uw sloten af ​​en toe wil passen in de lange kapsels in de warmere maanden.

Sjaals: Sjaals zijn het raken van alle modeshows en verdienen te worden opgenomen in de lijst voor hete stijlen als de zomer aanbreekt. Hier zijn geen regels voor het dragen van sjaals op je hoofd. U kunt kiezen voor een enorme sjaal, een vet patroon sjaal of zelfs de sjaals verstrengelen in het ontwerp van uw look, zoals in een vlecht of in een knot. Als je een sjaal waar je van houdt, experiment en ga voor wat je ding ziet er geweldig uit.

Messy: We houden van de rommelige uitstraling en het is overal aan bod. Messy looks zijn zo groot, omdat ze nog steeds zien er geweldig uit, zelfs als u met de ergste bad hair day van je leven. De eenvoudigste manier om dit te laten werken is om je rommelige sloten te nemen en slechts enkele gel of de-kroezen serum lopen door het zo dat mensen niet denken dat je net wakker en ging uit van uw huis. Een andere manier om dit probleem te bestrijden is om ervoor te zorgen dat je make-up ziet er mooi uit te balanceren van uw rommelige lokken.

Glad en Nat: De glad achterover gekamd look of wet look is een van de beste stijlen als zomermaanden aanpak en wordt gezien over modeshows op dit moment. Dit is een heel eenvoudig kijken naar een zo alles wat je hoeft te doen is er wat glans serum of houd je haar nat als je alles terug te trekken in een knot of een pony-tail.

Het deel: Maak je niet druk welk deel je moet voor je look te doen als zowel een centrum en een off-center gedeelte. U kunt daar een rol in bijna elke look en gelegenheid. Echter, als je pony deze look is echt niet van toepassing, tenzij u gescheiden pony. Bangs uitdagend aftroeven onderdelen dit jaar al, dus als je pony niet te veranderen om een ​​deel.

Kapsels Zomer 2013: Wat de lengte of de textuur van uw sloten kan je kunt bereiken op een van de beste kapsels voor de zomer 2013. Vertrouw op je instinct en zorg ervoor dat je kan leven met een snit die je krijgt voor het hele jaar, niet alleen in de warme maanden van de zomer.

1 comments: